Onze winkel

Raaf en Vos is een hippe kinderschoenenwinkel in Herzele (nabij Gent en Aalst) waar Tine haar klanten verwelkomt voor het perfect passend schoentje. Onze zaak is ontstaan door het samenbrengen van drie interesses van Tine:

  • Haar werk als kinesitherapeute gespecialiseerd in kinderen en hun motoriek.
  • Haar hobby om haar dochters Louise en Juliette steeds hip en trendy te kleden (met eigen creaties).
  • De droom om een eigen zaak op te starten.

In augustus 2012 is de droom concreet geworden en is Raaf en Vos geboren... een originele kinderschoenenwinkel waar je de mooiste schoentjes kan vinden steeds met speciale aandacht voor kwaliteit, pasvorm en originele materialen. De collectie schoentjes die u in de winkel vindt, zijn stuk voor stuk zelf samengesteld en van zorgvuldig gekozen kwalitatieve, originele Europese merken, voornamelijk uit Italië en Spanje.

Bij Raaf en Vos bent u iedere dag verzekerd van een kindvriendelijke, geduldige aanpak gecombineerd met professioneel advies gestoeld op een jarenlange medische ervaring, zo bent u bij ons zeker dat het mooiste schoentje ook het beste schoentje is voor uw kind. Aan de winkel is er bovendien steeds ruime, gratis parkeergelegenheid en geniet u ook van het mooiste uitzicht op onze middeleeuwse burcht.

Altijd van harte welkom!

© 2024 Raaf en Vos
Website by core-graphics.be and exsited.be
Close

Zoek in onze shop